debeli Rtič

Starše petošolcev obveščamo, da je predvidena ura prihoda z Debelega rtiča ob:
– Kostanjevica na Krasu 14.30,
– Miren 15.00,
– Bilje 15.15.

Razredničarke

Četrtek na Debelem rtiču

Jutro smo začeli z lovom na zaklad, nadaljevali pa na bazenu. Popoldne smo poleg pouka imeli še ustvarjalnice ter zabavne igre v naravi. Sledilo je večerno kopanje, bogat srečelov in zaslužen počitek.

Petošolci z učitelji

Sreda na Debelem rtiču

Sreda je tu in preživeli smo še en dogodivščin poln dan. Po zajtrku smo se preizkusili v štafetnih igrah in ugotovili, da smo pravi športni borci. Sledil je ogled mediteranskega parka in plavanje, po kosilu pa izlet z barčico do Pirana. Tam smo se sprehodili do piranske Punte na rtu Madona, si ogledali svetilnik in nato pot nadaljevali do cerkve sv. Jurija – zavetnika Pirana. Ogledali smo si Tartinijev trg in si privoščili kepico sladoleda. Dan smo zaključili v bazenu – s plavalno tehniko kravla.

Petošolci z učitelji

Torkovo popoldne

Torkovo popoldne smo si popestrili z ustvarjalnicami. Na obali smo izbrali vsak svoj kamenček, na katerega smo naslikali piransko hišo. Sledile so družabne igre in večerja. Po večerji smo še z ostalimi šolami sodelovali v “Rtič ima talent” in se odlično izkazali. Da je bil zaključek večera popoln, pa je poskrbel animator, s katerim smo skupaj zaplesali na glasbene hite. Prijetno utrujeni že komaj čakamo sredo in nove dogodivščine.


Petošolci z učitelji

Torek v šoli v naravi

Po ponedeljkovem zabavnem spoznavnem večeru s tombolo smo se na torkovo dopoldne pomerili v streljanju z lokom. Plavanje pridno treniramo v notranjem in zunanjem bazenu. Veselimo se tudi  družabnega večera Rtič ima talent.

Petošolci in učitelji domačim pošiljamo lepe pozdrave.

Dostopnost