Kope

5. dan

Kot ste verjetno že seznanjeni iz medijev, je tudi naš avtobus obstal v zastoju na štajerski avtocesti. To bo verjetno še trajalo. Ko štartamo, vas obvestimo. Smo na toplem in v redu

4. dan

Deževno dopoldne smo namenili branju pravljic in ustvarjanju novih zgodb. Popoldan pa smo se pomerili v veleslalomski tekmi. Po zanimivem predavanju gorskega reševalca smo si privoščili pico, ocvrt krompirček in ribje palčke. Večer pa zaključili v disko klubu. Bilo je mega. 

3. dan

Muhasto vreme nas ni ustavilo pri celodnevnem vijuganju po belih strminah. Večer smo zaključili s praznovanjem rojstnega dne. Komaj čakamo obljubljeno pošiljko snega. 

2. dan

Zbudili smo se v sončno torkovo jutro. Bolj vešči smučarji so se s štirisedežnico popeljali na bolj zahtevnejše proge, ostali pa so smučali na progi s krožnički. Večer smo si popestrili s pohodom z lučkami in vragolijami na snegu. Prisluhnili pa smo tudi policistu o varnosti na smučišču. 

1. dan

Želja se nam je uresničila. Prispeli smo na smučišče Kope. Pričakala nas je zasnežena pokrajina.  Preizkusili smo se že v prvih smučarskih zavojih. Zvečer nas je razveselilo sneženje in odlična večerja. 

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da so vaši učenci srečno prispeli na Kope.

Lep pozdrav,

Učiteljice in učitelj iz Bilj

Dostopnost